8 mars 2011

Bokpaket

Varsågoda, här får ni kika ner i mitt bokpaket.

Det var för boken Stefans lilla gröna som jag loggade in på Adlibris. Då passade jag på att köpa ett par böcker till med detsamma. Jag är riktigt ivrig på att få fördjupa mig i Stefans bok som inte alls är så liten. Bara den detaljen att han står i sitt trädgårdsland med en smutsig kavaj känns lovande.

Något som Adlibris verkligen kunde fundera på att utöka sitt sortiment med är lästid. De kunde sälja timmar som öronmärkts för läsning. Så när man köper en bok kunde man välja att samtidigt köpa rekommenderad mängd lästid till. Bara ett litet förslag.

4 kommentarer:

Elena sa...

Kan du berätta lite mer om böckerna när du har bläddrat i/läst dem? Jag är speciellt nyfiken på Stefans lilla gröna och den där om ekologiskt liv.

H. Den som just nu har en önskelista på Adlibris för över 60 euro.

EvaLi sa...

Tackar! Kul att du gillar bordet. Om jag hittar ett nytt kanske jag kan ta med det till dig nästa gång jag åker hem och hälar på i staadin ;) Haha. Du måste vara nyinflyttad för jag känner inte igen dig!?

Katrina sa...

Jamen JA, lästid skulle jag absolut betala för! Undrar vad som skulle vara ett rimligt pris? :) Har ju en "liten" hög böcker som jag vill läsa, men tiden räcker inte riktigt till.

HannasVirrVarr sa...

Elena - JA, det ska jag absolut, jag har redan hunnit en bit i Stefans och jag gillar den verkligen. Återkommer så småningom angående den!

EvaLi - Jo, jag flyttade hit vid nyår när min sambo fick jobb på sydin :)

Katrina - Ja, priset är inte lätt att veta. Det måste ju täcka kostnaderna för material och arbete vid framställningen och då måste man förstås uppfinna tidstillverkning. Klurigt det där... :)