25 januari 2011

Fleecebekännelsen och det blommiga uppsvinget

Dagar när man inte har något ärende utanför dörren är det lätt hänt att man inte klär på sig ordentliga kläder. Speciellt om man har ett löjligt skönt underställ i tunt fleece och en tjock värmande fleecemorgonrock. En enda stor fleecekram.

Det är först när jag hämtat posten och står i fleeceunderstället och för stora skor på yttertrappan och för en sekund tror att jag har låst ut mig som fleecekramen inte känns som en hundra procent bra idé.

Men bättre tider är på kommande. När loppiset öppnar kommer det att kännas inspirerande att klä sig fint. Jag vill ju bidra till en bättre loppisupplevelse genom att klä mig i glada loppiskläder. Åtminstone jag påverkas positivt av sådant.

I lördags loppisfyndade jag två blommiga plagg. Det övre är en mörk, småblommig trikåtröja som gör sig fint med mitt hår och det undre är en tunn, kort jacka som piggar upp vilken tråkig tunika som helst. 8 euro sammanlagt.

4 kommentarer:

Lilith sa...

Schhhh, berätta inte för någon, men jag sitter fortfarande med pyjamas och en burrig stickad loppiströja på mig... Nästan så man skäms att göra det mitt på dagen, för ve och fasa, tänk om det skulle råka ringa på dörren...?! :O Nej, det är nog bäst jag hoppar i duschen nu och klär på mig sen, och åtminstone FÖRSÖKER få något vettigt gjort! ;)

Kryddiga damen sa...

vilken fin blogg du har. fastnade för alla dina små projekt och har bläddrat igenom ett par sidor. :)

HannasVirrVarr sa...

Lilith - Lovar att inte berätta vidare ;)

Kryddiga damen - Tack, roligt om du gillar! :)

dagliga smulor sa...

vilka fynd !