22 januari 2011

En lyckad dag i Vasa

Igår var jag hela dagen i Vasa med en väninna. Den främsta orsaken var att vi skulle besöka Wasa Teater på kvällen och se Ängland. Men hela dagen blev en enda höjdpunkt. Först några intensiva och lyckade loppistimmar följt av en riktigt god middag på Fransmanni. Och så teatern då.

Dessutom stötte jag roligt nog ihop med storbloggarna Peppe och Karin när de skulle åka iväg med tåg och jag nyss hade kommit med buss. Ja, fast stötte ihop är inte helt sanningsenligt.

Jag såg dem på avstånd, vinkade och ropade hallå utan att de såg mig och skrek till sist lite panikartat Peppe! innan de hann försvinna bort genom en dörr. Med munnen full av smörgås. Inte alls coolt.

Det jag egentligen hade tänkt skriva här i inlägget var att jag fick ihop en maffig loppisfångst under dagen. Jag hade hela tiden Reshopen (alltså loppisen där jag snart jobbar) i bakhuvudet och köpte en del riktigt billiga grejer som jag vill pyssla och pynta med.

Den här kaninmamman med ungar var jag tvungen att rädda. Fast jag har inte bestämt mig om de ska stanna här eller följa med till Reshopen.

6 kommentarer:

Lilith sa...

Låter som en härlig dag! Kul att du råkade stöta ihop med ett par bloggare också, så där oväntat!
Det var jätteroligt att läsa om dig i tidningen idag, fin artikel! Om det inte var så långt bort (nåja, Närpes är ju inte världens ände heller, har faktiskt själv gått ett år på folkhögskola i Yttermark för X antal år sen) skulle jag gärna komma på din workshop, skulle vara superkul!

gittilou sa...

vilken helt sjukt fin liten familj, ska du inte behålla dem så får du hemskt gärna öppna en helt spontan webshop och sälja dem till mig ;)

trevlig helg!

Victoria sa...

Hej! Läste artikeln om dig i dagens Vasablad och blev väldigt nyfiken på din blogg. Efter att ha läst några inlägg såg jag ordet Kristinestad och snacka om att jag blev förvånad när jag insåg att ni flyttat hit. :) Själv går jag sista året i Kristinestads gymnasium.
Hoppas att ni kommer att trivas här och jag ser verkligen framemot den nya loppisen! :)

HannasVirrVarr sa...

Lilith - Kul att du gillade. Du är hemskt välkommen ifall en Närpesresa känns välkommen :)

gittilou - Hemskt söta är de!

Victoria - Vad roligt att du gillar. Vi flyttade till Kstad vid nyår och hittills har vi trivs bra. Kom gärna in och presentera dig sen! ;)

Victoria sa...

Det skall jag absolut göra! :)

lis sa...

åh, vad söta!