17 december 2010

Inspirerande planer

Ja, ni förstår säkert att det är flytten som tar all den tid som jag egentligen borde använda till att blogga. Men det är bara en tidsfråga. När det nya året är här blir det minsann nya tider.

Det är flera som har sagt att de ser fram emot min blogg efter flytten. Det gör mig glad. Och jag ser faktiskt också fram emot det. Jag kommer, i alla fall till en början, att ha mera dagtid att pyssla, fotografera och blogga. Vilket känns inspirerande.

Och så har jag planerat att sy mycket den kommande våren, kanske t.o.m. ta på mig kundarbeten och sy några student-/examensklänningar i 50-talsstil.

Sen vill jag också hinna läsa och skriva mera. Baka allt vårt eget bröd, börja träna igen, starta ett stickcafé och sticka mig en kofta, få klart mormorsfilten (bara åtta rutor kvar) och börja på nästa, gå på kurser, hålla ordning hemma, hitta nya vänner att umgås med, herregud gå på loppis - tänk att jag kom på det först i det här skedet.

Verkligheten kommer förstås att komma emot någonstans och ge mig några örfilar (inte bullar), men det tar vi då.

5 kommentarer:

Lotten sa...

Åhh vad härligt det låter! Jag ser oxå fram emot din flytt nu ;-)

Sofie sa...

tack för hälsningen!
allt gott och ork med flytten!
s

jenni sa...

Allt det där du beskriver skulle jag också vilja göra. Men är glad att jag lyckas åtminstone med en del av det. :-) Lycka till med flytten!

Malin sa...

Det kan ju faktiskt hända att verkligheten kommer emot med ett stort fat med bullar och en kram. Ibland går saker hur smidigt som helst, också när man förbereder sig på allt.

Naja sa...

Åh, önskar så att jag kunde vara med i dina pysselplaner!
Jag är i behov av pysselvänner för att få inspiration till att pyssla privat, inte bara pyssla på hög nivå professionellt.
Du kommer att börja trivas riktigt bra tror jag!