4 november 2010

Julkort

Molnkorten har klätt sig i juleskrud och jag har en liten undran. Finns det intresse från er sida att köpa liknande julkort av mig?

Även grattiskort och tackkort skulle jag vara villig att sälja. Ifall intresse finns så ska jag snarast ta reda på hur jag praktiskt ska ordna det (utan att vara olaglig). Vad säger ni?

6 kommentarer:

popetotrora sa...

Jättefina!! Jag gilalr verkligen de här korten du gör! Så enkelt men så snyggt!

popetotrora sa...

Jag igen... ett tips om du vill sälja är att göra det på Signerat.se. Jag säljer själv där (sydda saker) och jag tycker det fungerar jättebra. Har sett att det är flera som säljer kort, men faktiskt inge så läckra som dina!

Ronja sa...

Jag köper gärna några kort, du vet dom man måste skicka , föräldrar, farmor, mormor osv. :) en sak som flera bloggare i sverige gör för att d ska undkomma skatt är att köra på "donation". kort mot en donation :)men donations summan är bestämd..

alegni sa...

vilken massa blogginlägg du spottar ut hela tiden - kul!
lycka till med julkortshandeln. själv har jag sparat dina fjolårskort i min inspirationsmapp och har funderat lite på att låta mig inspireras av dem i år... om jag inte drabbas av lättja (läs fortsätter på den lata sidan) och beställer julkort av eget foto i år igen.
ha det bra!

HannasVirrVarr sa...

Popetotrora - Tack för berömmet! Signerat verkar vara en bra site men den är väl bara till för svenskar? Jag är ju finländare.

Ronja - Donation, hmm. Har jag inte hört om.

Alegni - Ja, det går ju i vågor :) Roligt om jag kan inspirera, jag spanade faktiskt själv nyss in fjolårets kort.

Naja sa...

De är faktiskt jättefina.
Om jag hade som tradition att skicka julkort skulle jag definitivt köpa dessa av dig! Men nu är det så att jag inte håller på med sånt... av principsak.
Lycka till!