21 september 2010

Tisdagstema vecka 38: Bästa loppisfyndet

Att fynda på loppis har allt mer blivit en livsstil för mig, jag försöker att inte köpa nytt om man kan köpa begagnat. Så här hemma finns mycket loppisfynd. Möbler - stora och små, kärl, böcker, gardiner, dukar, tyger, kläder, förvaringslådor och -burkar, pysselmaterial, prydnader, lampor, väskor, skor osv.

Att peka ut ett favoritfynd är omöjligt för mig. Men på bilden här nedan finns i all enkelhet ett peppar- och saltkar som i alla fall är ett av de bättre fynden. De står dessutom på den duk som för tillfället är en favorit.

Jag har en förkärlek för färgglada och lite speciella föremål och jag har varken före eller efter inköpet av de här salt- och pepparkaren sett liknande. Någon av er som sett eller har likadana?

Jag har hittills i min blogg skrivit 94 inlägg under etiketten fynd, så vill ni se mera fynd är det bara att klicka sig fram där. Och vill man se mera av andras loppisfynd så ska man förstås kicka sig till fabriken denna tisdag.

Och! Ni som trillar in här från fabriken (och förstås alla andra intresserade), kolla in min tävling.

3 kommentarer:

Kamomilla sa...

De är såå coola!!

Marie - Sofias syster! sa...

Vilken rolig form! Nej, har inte sett några liknande nångång! Kul att hitta hit, ska titta runt lite till... /Marie - Systrarna -

Lotten sa...

Såå fina! Mina farföräldrar hade ett par sådana när jag var liten om jag minns rätt.... Jag kommer ihåg att jag tyckte dom var väldigt fina iallafall!

Jag gillar oxå färgglada och udda fynd ;-) Kul att du hade lite information om min nyköpta loppis-spegel oxå. Alltid kul att få reda på lite mer om sakerna!

Kram Lotten