11 augusti 2010

Förra veckan...


Fick jag vakna i lugn och ro till morgonsolen som kikade in genom sovrumsfönstret och i samarbete med spetsgardinen skapade en trevlig skugga på väggen.


Förra veckan tvättade jag också massor med smutsiga textiler som fanns i vårt hem, jag tappade räkningen efter 7 maskiner. Tvättomgången ovan var i alla fall uppiggande att titta på.


Jag plockade fram en hel del av fynden som jag gjorde under den lilla loppisresan som företogs i början av förra veckan, däribland dessa små och bulliga fåglar som egentligen är salt- och pepparkar.

Den här lampskärmen hängde jag också upp, fyndade den i sommar i Larsmo av alla ställen. Jag har en tid varit sugen på en lampskärm med just en sån där form och plötsligt hittar jag den för ynka 2 euro. Har tänkt klä om den men har inte ännu hjärta att slita bort det ljuvliga, pricka tyget (som dock är rätt så plastigt och ganska sunkigt i verkligheten, men ändå, jag "jöutis int").


Jag har också tittat ut över utsikten mot gatan, dit de flesta av våra fönster tittar. Någon kanske skulle kalla den här utsikten deprimerande men jag gillar det grafiska mönstret som husen bildar.


Mot slutet av veckan tog jag mig också ut ur lägenheten och träffade Johanna på Café Art. Vi satt ute och njöt av sköna diskussioner och så flöt plötsligt lite underhållning förbi på ån.

1 kommentar:

alegni sa...

trevligt med lite bilder i din blogg igen :)
jag gillar den prickiga lampskärmen och skulle nog inte heller jöutis ta bort tyget.
snart får även jag återse den där ån... ser fram emot det!