28 maj 2010

Visdom från -96

I en ouppackad låda hittade jag ikväll gamla dagböcker (skam gånger tusen).

Den tidigaste dagboken är dock mera söt än pinsam, jag var tio år. Första dagen jag skriver är julafton (när jag får dagboken), jag räknar bl.a. upp alla min julklappar och sedan sammanfattar jag: "BRA DAG!".

Nästa dag, juldagen, krockar min familj med en stor älg. Jag berättar kort om det och sammanfattar: "DÅLIG DAG!". Hahaha. Gud vad jag är söt!

Det var så enkelt när man var liten. Bra dag, dålig dag. Det är varmt och man får simma, bra dag. Man cyklar omkull och får ett stort sår på knät, dålig dag. Man får en ny ryktborste, bra dag. Man måste städa rummet, dålig dag. Typ.

Men kanske man inte alltid behöver göra det mera invecklat fast man är vuxen. Imorgon ska jag anhålla om examensbetyg, vara ledig och börja pynja med flytten, bra dag!

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Galleri MochB sa...

Så härligt :O) Och grattis till nya lägenheten. Den låter super!

alegni sa...

idag har jag bakat 150 kanelbullar och blivit bjuden på pizza av maken. bra dag :)

Kamomilla sa...

Grattis till lägenheten. Var ligger den? Vilken stadsdel menar jag, du behöver ju inte ge ut din adress här på nätet ;)

varför beslöt ni er för att flytta?

HannasVirrVarr sa...

Galleri MochB - Tack,ja det känns riktigt bra.

Alegni - Nå verkligen bra dag :)

Kamomilla - TAck! Den ligger från domkyrkan sett precis över ån. Nära centrum men ändå relativt naturnära med motionsspår som leder bort från stan längs ån :)

Vi har en tid redan funderat flytta till något billigare (både hyran och elräkningarna är höga här). Och nu ska vår hyresvärd dessutom sälja lägenheten.