9 mars 2010

Det är sol idag

Vad mer kan man önska?

Nå, ett litet moln finns faktiskt på himlen. Fpa. Jag är inte den som i första taget vill gnälla på Fpa (även om det finns mycket dåligt i deras byråkrati och jag helst inte skulle behöva ha något att göra med dem). Egentligen tänker jag inte klaga nu heller, bara påpeka att det är tråkigt att det dröjer så med ett beslut och att jag inte når fram på telefon utan fastnar i en kö.

Från att ha fått sista lönen i december och haft en fyrsiffrig summa på kontot har tillgångarna i stadig takt minskat. Fyrsiffrigt blir tresiffrigt blir tvåsiffrigt och nu närmar det sig ensiffrigt, så ett beviljande av studiestöd skulle faktiskt inte sitta fel.

4 kommentarer:

alegni sa...

jag förstår din frustration. man undrar ju hur det kan var möjligt att ngt de jobbar med dag ut och dag in ska kunna ta så länge, i synnerhet som allt ska vara så automatiserat idag.

Lotta sa...

Hej!
Jag har också gått och väntat på ett beslut (läs:pengar) och det har tagit så oinnerligt länge. Så känns det i alla fall, men nu gick jag på kelas sidor och så var mitt ärende avgjort och imorgon blir mitt bankkonto belönat med två stödmånader. Jag tror att jag under den här vänteperioden tappat flera kilon endast av oro om jag ändå mokat nånting och de inte alls vill bevilja stöd. Hoppas du också får pengarna snart.H: Åtta euro på kontot idag-imorgon x10 ;)

Lotta sa...

Alltså hundra gånger mera pengar. Suck. Inte undra på att jag är så fattig jämt!

HannasVirrVarr sa...

Alegni - Ja, det är mycket man kan undra över när det kommer till Fpa.

Lotta - Haha, ja inte är det lätt. Jag fick faktiskt tag på dem när jag gjorde ett nytt försök och hon i andra änden kunde meddela att beslut gjorts just idag, men hon kunde inte säga det utan informationen finns tillgänglig för mig imorgon.

Jag hoppas såå att det är ett meddelande om att två månaders stöd kommer att delas ut och inte att något saknas i min ansökan (bävar).