9 februari 2010

Om mig i sju punkter

Förra veckan fick jag hela två kreativ blogger-award, av När det börjar och av Sofia. Det är en ära och jag är verkligen glad om jag lyckas inspirera andra.

Här kommer nu sju fakta om mig (som det hör till att berätta när man inkasserat en award).

1. Jag har gått en specialiseringskurs i överlevnadsteknik. Det betyder att jag bl.a. har bott ute i skogen i ett par fyradygnsperioder utan mat och med väldigt knapp utrustning, både höst- och vintertid.

2. Jag har lastbilskörkort.

3. Jag har en stark tävlingsinstinkt när det kommer till fysisk prestation. Tyvärr har den aldrig riktigt fått komma till sin rätt. Så här i efterhand ångrar jag något fruktansvärt att jag inte började friidrotta som barn eller tonåring, jag hade kunnat bli en framgångsrik löpare.

4. Jag är sjukt bra på limbo. Som tonåring gick jag under 58 cm som lägst. Det gör jag inte idag, men kan i alla fall gå ner i brygga utan träning.

5. Jag har ett otrevligt starkt behov av att vara människor till lags och gör vad som helst (överdrift) för att inte vara obekväm för andra. Jag tycker själv att det är en hemskt osexig egenskap och jobbar på att hitta en balans mellan att bli överkörd och att köra över, så att säga.

6. Jag önskar att jag kunde renovera hus.

7. Jag tycker väldigt mycket om serien Friends. Jag kan nästan inga filmcitat men massor av Friends-citat. Det här är ett favoritklipp.

4 kommentarer:

Petterssons Trädgård sa...

Hallå Hanna!

Åh, jag fnittrar ihjäl mig över Friends-klippet :) Faktum är att jag alltid har (eller för att vara lite mera sanningsenlig; de senaste åren) tyckt att du har lite Phoebe-drag över dig.
Se det som något mycket positivt, hon tillhör kategorin "mina favoritpersonligheter" :)

/Ida

HannasVirrVarr sa...

Haha. Du är faktiskt inte den första som säger att jag påminner om Phoebe :)

Peppe sa...

Jag är sjukt imponerad av punkt 1.

HannasVirrVarr sa...

Jag hoppade att årminstone några skulle bli. Haha.