Koka färskpasta och värm tomatkross. Det var godare än jag hade väntat mig och det tog 20 minuter från att jag vred på spisen tills jag hade ätit färdigt.
Det tar inte så mycket längre att fixa pastan själv, påstår gubben. Själv har jag aldrig testat annat än att jag har smakat. Jag får ju inte göra nåt i köket längre...
ännu snabbare går det nästa dag om du kokat pasta så det blir över, tärnar feta och blandar i, mikrar rätten varm och kryddar allt med färskrossad svartpeppar :) det tycker jag är gott!
4 kommentarer:
Det tar inte så mycket längre att fixa pastan själv, påstår gubben. Själv har jag aldrig testat annat än att jag har smakat. Jag får ju inte göra nåt i köket längre...
Haha, nå men det är en lyx :)
ännu snabbare går det nästa dag om du kokat pasta så det blir över, tärnar feta och blandar i, mikrar rätten varm och kryddar allt med färskrossad svartpeppar :)
det tycker jag är gott!
Låter bra! :)
Skicka en kommentar