15 januari 2010

Kreativitets-avslöjandetAccompanjerad av vinterbilder kommer nu det stora avslöjandet.

Min vän och ex-studiekompis som jobbar på Prakticum med vuxenstuderande erbjöd mig att komma och hålla i trådarna för 12 lektioner kreativitet. Jag! Som gästföreläsare! Jag blev först alldeles paff, jag har ju aldrig studerat kreativitet. Jag har väl ingen kompetens för att lära ut det? Kreativitet är ju så oändligt mycket mera än pyssel.

Det fanns ingen kursbeskrivning nerskriven från tidigare så jag skulle få helt fria händer. Tankarna började snurra genast och idéer fanns det nog men det tog en tid innan jag vågade tacka ja. Men det gjorde jag. Och igår höll jag de fyra första lektionerna för 21 vuxna studerande. Om två veckor kommer de resterande lektionerna i en klump, en heldag.

Jag var så nervös igår att jag knappt kunde äta något innan allt var över. Men det gick riktigt, riktigt bra och det var verkligt intressant och roligt. Det känns spännande att hitta en helt ny sida av kreativitet. Ett nytt sätt att jobba med det.

7 kommentarer:

Peppe sa...

Shit vad roligt! Grattis!

Galleri MochB sa...

Låter kul :O) Jag studerar via prakticum, dock inte kreativitet...

alegni sa...

vad häftigt, och spännande, och säkert himla roligt att nu efteråt veta att du också klarar av en sådan uppgift! grattis!

Louise sa...

Vilken chans! Roligt att du tog den och att det kändes bra!!

Kamomilla sa...

Oj tamme sjutton så härligt! Vilken fin grej och härligt att höra att det gick bra och att du är nöjd! grejt vännen, bara grejt!!!

omtankar sa...

Oj, så spännande! Lycka till med fortsättningen! :)

Tofslan sa...

Vad kul Hanna =) Lycka till!