19 januari 2010

Jag bara undrar

Jag saknar ett kreativt umgänge i min nuvarande vardag.

Förut hade jag en god vän här i Åbo som jag delade mitt kreativa intresse med. Med henne kunde jag diskutera, fantisera och drömma om kreativa grejer. För henne kunde jag visa senaste fyndet eller pysslet eller berätta om en ny idé och få bekräftelse. Från hennes kreativa utlopp kunde jag själv få nya idéer. Vi gick på gemensamma loppisrundor och pysslade tillsammans ibland.

Nu bor hon inte kvar i Åbo och jag har inget som fyller hennes plats. Och jag skulle så gärna ha en kreativ grupp att må bra i. T.ex. en fräsig syjunta.

Men hur hamnar man i en sådan bara sådär? Det är ju sådant som uppstår av sig självt för att det måste kännas bra. Men man kan väl alltid kolla läget, så finns det flera ensamma själar som behöver ett kreativt forum eller kreativa forum som behöver en till själ? Lite sådär bloggen goes kontaktannons.

12 kommentarer:

Red sa...

åh jag tycker likadant! Skulle vara så roligt att hitta människor som man kan pyssla med, laga random middagar med, och så vidare. Dom flesta av mina kompisar är inte så kreativa av sig, så det funkar inte... en syjunta skulle ju vara himla roligt :) om du lyckas skrapa ihop några intressanta människor kommer jag gärna med!

Lena sa...

Precis nåt sånt önskar jag också mig! Men avståndet blir nog ett problem :(

alegni sa...

samma "problem" här...

HannasVirrVarr sa...

Red - Så roligt! Vi ska se hur det går :)

Lena, Alegni - Så synd...

MammaMonica sa...

En syjunta, jaa, det saknar nog egentligen jag också. I mitt fall skulle den kanske inkludera småbarn, men dock... Lycka till, hoppas du hittar ett gäng!

Kamomilla sa...

Önskar jag besökte stan lite oftare än jag nu gör...

Eva sa...

Skulle jag bo i Åbo skulle jag vara intresserad av en sån grupp som bara vad!

HannasVirrVarr sa...

MammaMonica - Ja men småbarn skulle inte störa mig i alla fall, fast jag skulle knappast få något gjort det är så roligt att gulla med andras barn ;)

Kamomilla - Jaa, avstånd kan vara riktigt tråkiga ibland.

Eva - Som sagt, synd med avståndet!

hani sa...

ja det låter ju riktigt roligt, bra och inspirerande! jag e me!

HannasVirrVarr sa...

Super! Tre personer är ju faktiskt en grupp ;) Vi ska se om jag (eller ni) får tag på flera. Jag återkommer!

Mia sa...

Låter som en superkul idé! Tyvärr blir nog avståndet ett problem för min del, men jag hoppas att du får ihop ett gäng!

elisheva sa...

oj hurra! (hittade din blogg via Emma:)) Jag vill! Vi har redan en teologisk syjuntta, som heter stick och brinn. Dit får man komma, men om du vill ha nåt i en mindre grupp så e ja gärna me i en sån!