3 december 2009

Den ljuva vinsten

Jippii, jag vann priset i andra luckan i Karins julkalender. Bästa festtips efterfrågades, så om ni behöver festtips klicka på den första länkningen. Det kom in många bra. På bilden (som är Karins) syns min vinst, perfekt eftersom jag inte tycker om att sätta pengar på smink.

Mitt festtips lyder som följer:
Temafester är både älskade och hatade. Jag tycker att ett tema är en bra grej och för att underlätta för gäster som inte vill satsa så mycket på utstyrseln har jag ett enkelt tema som jag snappade upp på en blogg för en tid sedan: Plagget/plaggen man aldrig fått tillfälle att använda. De flesta har sådant i sin garderob och det kan bli en fantastiskt märklig blandning med outfits. Att använda det man aldrig fått tillfälle att använda tidigare kan genomsyra hela festen. T.ex. Ett sällskapsspel som aldrig blir spelat (kan pimpas med dryck eller egna regler om det annars inte är så heijssan), skålar och glas som hamnat längst bak i hyllan, drinkar du aldrig testat förr och avsluta med att gå ut till ett ställa ni aldrig kommit er för att testa. En kväll där man med humor får bryta det invanda och kanske hitta nya favoriter.

Idag är det fina anteckningshäften som står på spel i kalendern.

4 kommentarer:

alegni sa...

grattis till vinsten! jag är likadan, skulle helst inte satsa några pengar alls på smink, men ibland måste man. lite. det var en kul idé du kom med.

Kamomilla sa...

Säger samma som vännen alegni!

Peppe sa...

Grattis! Du var så värd det.

HannasVirrVarr sa...

Tack, tack och tack! :)