31 december 2009

Året som gick 2009

En liten tillbakablick så här i årsskiftet.

JANUARI
I januari var allt kaos. Jag började ett nytt jobb och fattade ingenting. En flytt var på kommande men allt var osäkert, när och vart och hur. Tillsammans med min dåvarande rumskompis gick vi på kvällspromenad och kikade på mitt kommande boende.


FEBRUARI
Som ni ser på bilden så var allt kaos också i februari, när flytten ägde rum. Kaos inne och ute. Inte undra på att min blogg heter Hannas virrvarr. Ännu finns några flyttlådor kvar.


MARS
I mars målade jag tre vita svanar svarta. Jag målade och plockade och fixade en massa annat i lägenheten också. Och så var jag hårmodell.


APRIL
I april fyllde jag år, pyntade för påsk och gick mycket på café och satt ute i vårsolen.


MAJ
I maj vaknade naturen till liv, det var underbart men för övrigt var det tungt på jobbet.


JUNI
I juni var jag lite överallt i svenskfinland med jobbet. Det var fint väder och jag längtade mig sjuk efter ledigt.


JULI
Titta vilken ljuvlig bild! (Fotograf syster L) Sådär var juli. Ledighet och sommar och sol och båt och sommarstuga och bastu ooo ljuuuvligt.


AUGUSTI
I augusti var det Juthbackamarknad och jag hälsade samtidigt på min syster som nyligen köpt en jordglob och tagit över fammos soffa. Jag tror det var i augusti som jag skaffade cykel och började forsla hem en massa loppisjox på cyklen. T.ex en fotpall som jag klädde om.


SEPTEMBER
I september gick min styrstång av, men sambon (som cyklade när den gick av) förde den och fixas på nolltid och jag cyklade runt mycket. Och så sydde jag en kjol av en flanellskjorta.


OKTOBER
I oktober var jag till Lappland och matade fågeln på bilden med kex (gjorde också annat under resan). Jag fick/köpte min Canon EOS 1000D, blev uppdragen på scenen av Joe Labero och lärde mig svarva.


NOVEMBER
I november fyndade jag mycket, brände massor av ljus, var sjukskriven en vecka för influensa (första gången i livet både som jag har influensa och som jag är sjukskriven). Jag började julpynta och gjorde några julkortsprototyper (hann aldrig göra flera).


DECEMBER
I december bloggade jag mycket trots att tiden rann ifrån mig mellan allt jobb och skolarbete. Jag tog svinisvaccinet, fick vara veckans blogg på Peppar.fi, tipsade om loppisar i Åbo och hade absolut ingen julstress - för det hann jag inte med. Jag slutade jobbet och firade jul. (Bilden har inget med något att göra, är bara till för att skapa lite frid och ro här i slutet.)


Det här året har varit bra men tungt och jag har inte alltid mått så bra. Nästa år vill jag satsa på att må bra.


GOTT NYTT ÅR!

5 kommentarer:

alegni sa...

god fortsättning på det nya året, hanna! vad mycket också du har hunnit med under fjolåret. känns att det bara är jag som stampar på stället, mutta ei se mitään ;) kram

HannasVirrVarr sa...

Tack detsamma! :)

Inte har du stampat på stället, man glömmer bara så fort bort allt man hunnit med!

Kram Hanna

Kamomilla sa...

halloj vännen, jag hoppas du får ett bra år!! Tack för din bildkavalkad, det är mycket du har hunnit med!!

God fortsättning på året!
Kamomilla

HannasVirrVarr sa...

Tack detsamma! :)

Omtankar sa...

Hoppas du har ett bra år med många goda skratt och välbefinnande inombords framför dig!