15 november 2009

Lyktor en skön söndag


Lördagen levererade dessa fina lyktor. Faktiskt inte från loppis utan från Anttila men så pass billiga och fina att jag nog skulle säga att jag fyndat.

För övrigt har denna söndag varit precis som en söndag ska vara. Härligt slapp utan några måsten. På söndag är det okej att stiga upp till lunch och dricka glögg till frukost. Ligga på soffan största delen av dagen och kanske besöka biografen på kvällen.
Mjukisbyxor och stickasockor is the shit. Hoppas ni också haft en skön söndag, nu har vi strax en ny vecka att ta itu med.

9 kommentarer:

Hannis sa...

Här är morgonrock och raggsockor söndagsklädsel=))
Skulle lätt kunna gå runt så fler av veckans dagar!

Riktigt fina lyktor!
Gillar att dom är så stora.

Ny vecka, en bra sån önskar jag dig.

alegni sa...

finns det så där fina lyktor på anttila? jag har gått förbi den affären länge nu. kanske dags för ett besök. å andra sidan "behöver" jag inga fler lyktor... ;)

HannasVirrVarr sa...

Hannis -> Ja, man ska inte underskatta mjukisklädsel. Trevlig vecka på dig med!

Alegni -> Jo, faktiskt. Det lönar sig att ibland också kolla in affärer som inte är några favoriter. Alla har ibland guldkorn. Kom ihåg att lyktor fanns på listan över saker man itne akn ha för många av ;) Dessutom är en lykta en fin present.

Ivana sa...

Härligt att fler njuter av söndagar och ser till att bara ta det lugnt. Det är precis så det ska vara!

Kamomilla sa...

Myyys!
Tråkiga måååndag! Jag önskar jag kunde gå i ide...

jenny sa...

du har köpt väldigt fina lyktor :) nu känns det som att jag sku måst fara ett varv via anttila jag också :P ha det bra!

HannasVirrVarr sa...

Ivana -> Det är det!

Kamomilla -> Precis, jag hänger på om du kryper i ide :)

Jenny -> Tack, haha ja det kan löna sig :)

Fröken Fräken sa...

Fynd behöver inte komma bara från loppis! Charmiga ljuslyktor! Jag har återigen lyckats köpa en ny ljustae från loppis. Tur att det är lag på att man får ha så många ljuslyktor man vill!! ;-)

Roligt att du uppskattar mitt försök att ta upp det här med reklam och bloggar, en hel liten debatt tog visst fart på min blogg :-) Själv jobbar jag mycket med att saker ska sälja och när jag är ledig vill jag inte hålla på med det. Så länge man är öppen med att man gör reklam så är det okej, jag har dock emot att man har en sponsrad blogg men inte talar om det...

HannasVirrVarr sa...

Ja, det är det, i mörka november har man all orsak att omge sig med många ljus.

Ja, det är sant, man bör nog skriva ut hur det ligger till så även läsaren är medveten. Om du jobbar med att saker ska sälja så förstår jag minsann att du inte vill blanda in det i din blogg :)