21 november 2009

Inte helt frisk

Bilden är tagen på After Ski i Levi för flera år sedan.

Redan i morse när jag vaknade kände jag att det skavde och gjorde ont långt ner i ryggen, i den kotan som är längst ner och visst kallas svanskotan. Jag klämde och masserade för att lätta på smärtan men det hjälpte inte så mycket.
På förmiddagen kom min mellansyster på besök (hem till mina föräldrar där jag själv är på besök nu). Vi tog en sväng till en lokal julmarknad, där jag inte hittade något jag ville ha. När vi kom hem igen var det inte bara svanskotan som värkte utan det kom smygande i hela kroppen och så började jag frysa också.
Så stack det till ordentligt i den onda kotan och jag hasade ner byxlinningen för att titta om det syntes något och kan ni tro min förvåning när där hade växt ut en knorr. En knorr! Jag hade blivit ett svin.
(Berättelsen baserar sig på en sann historia men har dekorerats ut en aning)
Ligger med hosta och 37,9 graders feber. Inte så skyhögt men det känns tillräckligt. Ingen aning om ifall det är det riktiga svinisen eller bara lite vanlig knorrfri krasslighet. Till min tröst såg jag att det fanns lite nya utlottningar, jeij!

6 kommentarer:

Ida sa...

Du får krya på dig och jag hoppas att knorren försvinner ;)
Kram Ida

Kamomilla sa...

Nöff...
Äsch...

tack för din hälsning hos mig! kul att du vill vara med i utlottningen!
Skön söndag
önskar Kamomilla

Galleri MochB sa...

Krya på dej!

alegni sa...

samma sorts sjuka har florerat i vårt hus den senaste veckan. om det är den befarade svinisen eller inte kommer vi väl aldrig att få veta.
krya på dig!

Louise sa...

Hög feber eller inte...det är ju inte alltid det som är det avgörande man kan känna sig jätteeländig ändå. Krya på dig!!

HannasVirrVarr sa...

Tack så mycket! :)