17 november 2009

(B)urk!

Fabulösare än så här blir det inte en mörk tisdag som denna. Det blev aldrig ens riktigt ljust idag överhuvudtaget, hur tråkigt är inte det.

Försöker liva upp genom att dela med mig tre mer eller mindre viktiga saker om mig själv.

1. Under mitt år som au-pair i Israel dejtade jag två judar (helt otroligt med tanke på att jag mest var hemma). Den ena hittade jag i ett stall på en söndagspromenad, han hade totalvilt hår och spelade flöjt professionellt. Den andra hittade jag i lekparken med sin lillasyster, han hade bil och var ursnygg.

2. När jag var ungefär 7 fick jag börja använda mammas symaskin, sedan det har jag sytt otroliga mängder barbiekläder, med rätt så varierande kvalité. Jag och mellansyster hittade ibland på ett tema och så skulle vi tillverka en hel outfit var med accesoarer och tillbehör. Vi kunde hålla på i timmar.

3. Jag har växt upp med hästar hemma och ridit i många år när jag var barn. Tycker nu kanske mer än någonsin att hästar är magiskt vackra. Vill börja rida någon gång igen när det passar in i mitt liv.

Ni då?

6 kommentarer:

Ivana sa...

Åh jag har alltid velat sy roliga Barbiekläder! :) Tre saker om mig? Då ska vi se.

1. Jag har enorm fotfobi. Klarar inte av att ens titta på andras fötter. Det går bra om de har sockar på sig men nakna fötter går bort direkt.

2. Än idag tycker jag att mina föräldrar borde ha fixat ett äldre syskon till mig.

3. Innerst inne är jag arg för att jag sällan kan svara på TP-frågor men vägrar erkänna det och därmed vägrar inta den kunskapen som behövs.

Kamomilla sa...

Vilken spännande läsning! riktigt uppiggande här i det svarta mörkret!

Jag var en pojkflicka som liten. Korthårig, småsnorig och mamma hade tappat hoppet om att jag nånsin skulle kunna ha klänning utan att smutsa ner den på 5 minuter. Inget rysch pysch eller romantiskt för mig på den tiden.

Jag är envis som synden. Det är jobbigast för mig själv.

När jag var fem var jag lucisatärna i församlingens dagklubb. Jag grävde snorkråkor ur näsan och torkade på klänningen. Mamma skämdes. Igen. (Se punkt 1)

haha!

Omtankar sa...

Jag tycker också att hästar är magiskt vackra!

Jag kan absolut inte sy, blir nervös och ångestfylld bara jag går förbi symaskinen, som jag av någon outgrundlig anledning ändå äger.

Jag tyckte att ditt inlägg var riktigt uppiggande! :)

Linus (ditt största fan och lillasyster) sa...

Ja, vem kan väl glömma våra kreativa systunder? Du var förstås alltid bättre än mig, men så ska det väl vara med storasystrar. Jag är fortfarande imponerad av ditt barbie-campingset, jag tänker speciellt på den avancerade sovsäcken! Den borde du fota och visa här på bloggen. :D

Jonna sa...

Jag gillar din matlagning!

HannasVirrVarr sa...

Så roligt att ni gillat, riktigt roligt att läsa om era egenheter också. Det är detaljerna som gör det ;)

Och sovsäcken jo, hahaha, den är sjukt kul. Eftersom jag sitter i Esse just nu så tror jag faktiskt att jag måste gräva fram den. Kanske världen borde få se den.