16 september 2009

Disktillbehörssamlare

Det här metallkärlet blev mitt för 50 cent. Tänkte mig att det kunde bli en skön tvålkopp men den var för stor för att få plats på handfatet. Så det blev, tja, vad ska man kalla det. Förvaring för diskgrejer som annars ligger här och var på diskbänken.
Ekologiskt diskmedel, vars förpackning jag tycker är rätt snygg för att vara plast. Samma märke har också olika tvättmedel, tyvärr ganska dyrt men det finns som ett alternativ.
Här ett fynd för någon vecka sedan, en pyrex-skål med lite annorlunda form. Fastnade för formen.

Kommer att vara blogg-oaktiv några dagar nu. Försökte fixa så att man kan följa bloggen med bloglovin om man vill. Tror jag lyckades ;)

Bra dagar tillönskas!

6 kommentarer:

Lundagård sa...

Bloglovin fungerade, nu prenumererar jag på dina inlägg. Kul att titta igenom dina skön-udda loppisfynd, pyrexskålen en riktigt snygging. Bra idé att skriva om hur vi får ihop livet med barnen och allt, har ju valt att vara ganska opersonlig hittills men kanske det skulle vara dags för lite mera kött på benen och inte bara vackra bilder. :-)
Sköna höstdagar!

Kamomilla sa...

Vilka fynd! Paslig praktisk storlek på metallformen!

Linus sa...

Jag köpte också ett metallkärl för några veckor sen, som jag hade tänkt ha i badrummet som tillbringare för hårband och hårspännen, men började i misstag använda den för nyckelförvaring. Där har du ett tips på användningsområde för snygga metallkärl du hittar i framtiden.. Jag vet ju att det känns bättre att köpa saker om man har en uppgift för dem :P

Dicksonska våningen sa...

Så smart med en lite skål till alla disksaker man måste ha framme när man inte har diskmaskin :)

Kram Annika

Tofslan sa...

Jag önskar du tog bildern från HELA köket... hela vardagsrummet.. sovrummet... tamburen... Jaa d vill jag se... hur du bor :)

Fröken Fräken sa...

Har också en liten uppsamlingsplats för diskprylar, blir mer ordningssamt på diskbänken då! Gillade verkligen formen, den kan man ju använde för att servera både varmt och kallt. Popcorn kanske?