1 juni 2009

Alternativ vattenstation

Jag tycker verkligen om att springa och börjar sådär småningom komma igång med vårens länkande. Ikväll efter att ha tittat på Suomen Huippumalli Haussa, som jag slaviskt följer (!), gav jag mig iväg ut på den tredje länken på fyra dagar.

Solen stekte inte längre och jag kände mig pigg, härligt. Men redan efter ca 15 min var jag törstig och bannade mig själv för att jag inte tagit med vatten. Jag ägnade flera minuter åt att fantisera om "vattenstationer" längs motionsspår. När jag sprungit ca 30 minuter skulle jag korsa en parkering som tydligen också var vändplats för en busslinje, där stod en buss parkerad och en ung, utländsk busschaufför stod utanför och rökte. Han hälsade på mig, jag hälsade tillbaka och när jag skulle passera frågade han om jag ville ha vatten. Va?! Har du det?? Utbrast jag och lyste upp.

Han hämtade en vattenflaska inifrån bussen och räckte den till mig. Det kändes nästan för bra för att vara sant. Det var ljuvliga klunkar vatten vill jag lova. Jag tackade så mycket och sprang vidare med nya krafter. Och gott humör :)

Trevlig fortsättning på veckan allihopa!

2 kommentarer:

ulrika sa...

Så arma fint! Såntdär gör ju hela ens dag, oavsett om man var med själv eller läser om det. Hade helst förstås velat se alla ansiktsuttryck och höra alla tankar som flög omkring just kring tiden för vattendrickandet. Jag får nöja mej med min uppdiktade version!
När jag var ute på joggtur igår träffade jag två slingrande ormar, med hundra meters mellanrum. Ingen av dem bjöd på dricka.

Jag får kanske komma till Åbo nästa vecka på psykointervju, så då kunde vi ju ses nåt. Ha det bra i solen tills!

Hanna sa...

jo, hör av dig om du kommer hitåt :)