19 maj 2009

Ramar och bokstäver

Idag stack jag mig in till Turun Ekotori en sväng innan de stängde.

Tre ramar för en euro styck. Jag har pyssel i åtanke ;)

Och en vacker grå bok för en euro. Jag har faktiskt inte läst något av Bodil Malmsten tidigare, men en tid tänkt att jag ska göra det. Det här är en gammal novellsamling. Ovanpå boken syns min mammas klassring, som jag använder nästan dagligen, jag tycker den är otroligt söt. Det syns också lite av ett eget försök till pyssel med järntråd.

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Såna där runda ramar har jag också sökt efter! Jättefina fynd för en billig peng!

Tofslan sa...

Vilken härli klassring!!

Fröken Fräken sa...

Väldigt söt ring! Och vilket roligt sammanträffande att du också idag varit och fyndat lite ramar och tavlor! Det blev två tavlor med gamla blommotiv i och en gammal skoltavla. Lite märkligt ändå, för jag gick emot mina egna tips och var på Röda Korset just innan de stängde. Men de har så många tavlor där, så jag tror att det inte är särskilt många som orkar leta igenom deras backar..

Ja, man måste vara ofta på loppis för att göra fynd, påfyllnadne sker ju lite hur som helst, och så lär man sig att vänta på de riktigt fina grejerna. Jag är inte den som köper kaffetermosar från Åhlens sortiment 2006 på loppis..

Kamomilla sa...

Ekotori är bra, ibland gör man riktiga kap. Fast ibland inga alls, det varierar. Våra tv fåtöljer fyndade jag där i så gott som nyskick för 22e st...

Fina ramar.

jennym sa...

Jag rekommenderar starkt Mitt första liv av Bodil Malmsten ;) Den är min favorit av hennes böcker.