18 april 2009

Filur ut på shopping

I det här korta, ljusa håret och fräknarna som solen har lockat fram känner jag mig som en söt liten buse. Typ Lotta på Bråkmakargatan.

Lika som bär va? Ibland när jag är på riktigt bra humör kan jag till och med känna mig lite lik Twiggy.

Att likna sig själv vid en sådan ikon är förstås lite väl friskt vågat, men jag gör det för att trösta mig själv i väntan på mitt långa böljande hår.


På tal om något helt annat. Nya köpcentret Skansen öppnade igår och idag gav vi det ganska många av våra timmar. Jag måste också erkänna att jag konsumerat ganska duktigt. Fast inget som kändes onödigt. Ett av inköpen var den här härligt somriga blusen från Lindex.
Ett annat härligt inköp var en sommarkappa i en stark blå färg från Vero Moda. Jag har ingen bild på den men den ser ungefär ut som på den här bilden:

Haha. Eller så inte riktigt.


En ny somrig parfym fick jag också med mig, den heter till och med "summer". Ja, ni märker kanske att jag är väldigt inställd på sommar. Jag njuter så av att veta att den är på kommande och att det har blivit så ljust. Och! Jag njuter också av mina nya tygskor.


Har länge letat de "rätta", svårt att hitta de som ser små och söta ut när mina fötter är ganska stora. Men de här är precis som jag ville ha dem, de har hunnit bli smutsiga redan. Och värre kommer det att bli :)

Trevlig fortsättning på veckoslutet!

9 kommentarer:

S sa...

Kule sko!!

Kamomilla sa...

Jag tyckte nästan att det vore suicidalt att besöka Skanssi när det öppnar... Vi besökte Mylly istället i tron om att där skulle vara folktomt. Haha det var det inte...
Tittade in på KappAhl och hittade deras Vintage kläder som bara var så ÅH!!! (kan ses på www.kappahl.fi)

Du ser verkligen ut som Lotta på bråkmakargatan!!

Lina Elisabeth sa...

Haha, jag vet inte varför, men jag har alltid förknippat Madicken med dig... (Och Elisabeth med mig själv) Men du är ju slående lik Lotta på bråkmakargatan också :)

Tofslan sa...

Hanna va längsaan!! Å skiit va du e söt. Exakt som Lotta ;) Hur har du i?!

Janna sa...

Nämen hej min bästa bästis från barndomen!!!
Så kul att ha hittat din FIIINA blogg, er lokal ser ju helt enkelt underbar ut!!!

Läste just din lista på saker som gjort dig entusiastisk när du var barn, flera av sakerna fnissade jag åt för dom gjorde du och jag tillsammans... Nog hade vi det kul alltid (begrava döda djur, jo jag tackar jag, men först skall lilla döda musen hoppa lite hinder... ;)

Är verkligen imponerad över alla vackra saker du gör och fyndar och så visst är du lik Lotta (på flera sätt om jag minns rätt... ;)

Ha de bäst //Johanna

Hanna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hanna sa...

S - Tack :)

Kamomilla - Jag väntade mig också att det skulle vara massor med människor där men förvånansvärt nog var det inte så mycket trängsel eller långa köer, kanske många tänkte som du ;) Ska kolla in Kapp Ahl!

Lina Elisabeth - Madicken och Elisabet (fast heter hon inte Lisabeth?) är ingen tokig jämförelse heller. Vi borde kanske öva på pilutta-sången? :P

Tofslan - Det är verkligen länge sen, det är bra med mig. Jag njuter så av att det blir ljust och varmare och snart grönare :) Hoppas du har det bra också.

Janna - Det finns så många Johanna att jag måste börja med att göra en check up (och hoppas att du tittar in igen och kan svara :)) Du är alltså före detta Johanna N och numera Johanna P?

Isåfall, vad jätteroligt att du hittat hit :) Jag mindes inte det där med mus-hoppa hinder, haha. Om det ens vore det enda sjuka vi gjort ;) Men roligt har vi haft.

Hoppas verkligen att allt är bra med dig. Nästan varje gång jag är hemma i Esse (inte så värt ofta men iaf) så tänker jag att det skulle vara roligt att hälsa på dig, men du vet ju hur det är... ;)

Svårt att komma sig för. Men roligt att du kommenterade här, tack för komplimangerna, titta gärna in igen och ha en bra dag :)

Janna sa...

Japp det är just den Johanna... ;)
Med mig är det nog riktigt fint bara, går här hemma hela dagarna och föder upp mina ungar och kaniner (fniss), har tre förtjusande kaninungar nu som bäst! Därimellan hittar man mig i stan eller Kokkola på mina shoppingrundor, min stora last (hmm heter det så?!)...

Vet precis hur det är, man tänker att ja nog skulle det vara trevligt att träffas men sen lämnar det vid det...

Skall nog titta in igen för att se vad mera fint du hittar på!

Hejppa!

Hanna sa...

Skoj, kaninungar måste ju nog vara något av det sötaste i "ung-väg" :)