17 augusti 2013

Spännande tider

Oj, bloggen lilla vän. Jag vet att jag missköter dig brutalt, jag tycker fortfarande om dig men just nu är du lite för klumpig och långsam. Din makeover ligger fem före färdig och väntar på att jag ska orka lyfta det där sista fingret så att du får starta ditt nya liv. Vilken dag som helst nu. Hur många veckor har jag inte gått och tänkt så?

Nåja, en rejäl uppdatering här nu i alla fall.

För de som inte följer mig på andra sociala medier ska jag också skriva det rakt ut här på bloggen. Jag har fått jobb som programledare för ett helt nytt barnprogram på Yle Fem. Gälit! De senaste två veckorna har jag jobbat med det på heltid och i fredags kl.17 efter två intensiva inspelningsdagar var de två första avsnitten inspelade. Nu har jag gjort mitt för de avsnitten, kan bara vänta på att få se det färdiga resultatet och sen avgöra hur många skamkuddar jag vill gömma mig bakom den 6 september.

Å ena sidan känns det som om jag snabbt hittat min plats och känner mig bekväm i den nya utmaningen som det här jobbet verkligen är å andra sidan känns det väldigt sjukt att mina första oerfarna steg på nytt jobb kommer att visas på teve. För allmän beskådan och kritik.

Men att jag bland ca 60 sökanden fick jobbet känns helt fantastiskt (och märkligt) och det hela är väldigt spännande och roligt. Vilken chans till självutveckling. Och vad roligt det är att jobba i ett team.

Jag är ju egentligen ett barn. Och nu får jag ägna min arbetstid åt att leka, experimentera, titta på dagg med förstoringsglas, simma med kläderna på och att bara vara närvarande. Jag är tacksam!

20 kommentarer:

alegni sa...

Vad roligt! Grattis till ett spännande jobb! Jag är övertygad om att du kan glömma kuddarna!

Sara sa...

Wow, grattis!!

Bohemian Maggie sa...

Hurraa! GRATTIS! :D Såna här nyheter blir man ju glad av!

Ninette sa...

Oj, vad kul! Grattis!

Sandra sa...

I början är det ofta kuddar som gäller då man är ovan att se på sig själv medan alla runt omkring säger "wow!" :-) Jag tycker detta verkar bli det bästa barnprogrammet på länge. Heja heja!

Anonym sa...

Åh, vad roligt! Bra jobbat, uppenbarligen! Ska bli roligt att se! /anna-karin

Christina sa...

Vad roligt! Jag är säker på att du gör ett riktigt bra jobb som barnprogramsledare.. I själva verket tror jag att många av oss gärna skulle göra något liknande, men att man oftast inte vågar.

Lina / som vanligt sa...

Grattis Hanna! Så himla roligt!! Hoppas det kommer att gå att se via nätet här i sverige också! Då skall jag titta varje gång! KRAM!

Lina

LOPPISTAN sa...

Jag tror det blir succé! Grattis till jobbet!

Hannasvirrvarr sa...

Tack allihopa!

Koko sa...

Coolt, grattis!

Rosanna sa...

Så himla roligt! grattis! :)

Anonym sa...

Stort grattis från mammas moster i Stockholm! Bra jobbat!

Sara sa...

Oj men vad roligt :) grattis!

ett ritstift i din rumpa sa...

grattis till jobbet! läste om dig i vasabladet riktigt ;)

Linda sa...

Ska bli så himla kul att se! Tror du är perfekt för jobbet! :)

Vecka - Vecka sa...

Vad roligt! Vi lär se dig i tv då :-) (nu måste jag ju också titta, där försvann en del av min strid ;-) )

när det börjar sa...

Grattis! Riktigt häftigt!

Slow-Eva sa...

Wow, vad kul! Stort grattis!!

Monica sa...

Du passar bra i TV!!