23 december 2012

Paketeringsinspiration i sista stund

Jag hade inte tänkt spara på det här till kvällen innan självaste julafton men jag har jobbat som en liten tok alla ljusa timmar på dygnet (det är ju för övrigt inte många) de senaste veckorna och inte hunnit fotografera några paket förrän idag. Men men, nu kör vi några paket av återanvända material i alla fall, de här funkar ju även vid andra tillfällen än jul.Bruna pappersark från posten och fina blad ur reklamblad och broschyrer fungerar som papper. Absurd tanke att köpa nytt paketeringspapper. De färgglada garnstumparnarna hittade jag i en påse på loppis. De flesta är för korta för att sticka/virka något av, blir perfekta som presentband. Det syns inte så bra på bilden men paketpappret till höger har jag stämplat guldfärgade prickar på.  Har man lite mer tid att pynja på med paketen, eller pysselglada barn att sysselsätta kan man dekorera paketet med garnbollar.
Det mönstrade pappret på det här paketet har jag rivit ur Marimekkos gratistidning, i dem finns det alltid fina blad man kan använda.


Nu får jag önska er alla en skön ledighet. Tyck om varandra och ät mycket choko!

5 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Garnbollar på paketen var en fin ide! Nu är mina julklappar färdiga, men det funkar ju jättefint till födelsedagspaket också, måste provas nästa föelsedag!Jag önskar dig en trevlig Jul!

Tyg och otyg sa...

Jättefint! Nu har jag iofs redan slagit in och dessutom överlämnat nästan alla mina julklappar redan, men jag gjorde faktiskt lite påsar i återbruksmaterial idag, som jag inte hann fota. Kanske kommer de på bloggen imorgon (fast då är det väl ingen som hinner sitta vid någon dator). :) God jul!

Gila sa...

God jul och gott nytt loppisår!

Emma sa...

God jul!

Monica sa...

God Jul, Hanna!